Sleduj nás

Costa je zas*aný retard! opřel se do brazilského bijce a jeho výmluv bývalý šampion

Costa je zas*aný retard! opřel se do brazilského bijce a jeho výmluv bývalý šampion

Paulo Costa vzbudil svou „výmluvou“ ohledně pití alkoholu jen chvíli před zápasem s Adesanyou velký rozruch. Mnoho odezvy je však negativní.

O jednu z negativních reakcí se postaral bývalý šampion střední váhy Luke Rockhold. Ten během vysílání Submission Radia zmínil, že jsou podobné výmluvy nejen trapné, ale především ostudné. Costa tím špiní pouze svou reputaci, pokud někdy nějakou měl.

„Costa je podle mě hlupák, pokud se vymlouvá na to, že den před zápasem s Adesanyou chlastal víno. Tohle je vážně ta nejpitomější věc, kterou jsem kdy slyšel,“ řekl Rockhold.


„Něco podobného můžete slyšet pouze od zasraného retarda. Ať už raději drží hubu a přestane se vymlouvat. Vždyť je to tak hloupý, tak moc hloupý…,“ přemítal a jen stěží nacházel ta správná slova, jimiž by brazilského bijce ještě počastoval.

„Podle mě si nezaslouží žádnou odvetu a je pro mě ostudou ho slyšet o ní vůbec mluvit Tohle není proslov hodný šampiona,“ dodával rozhořčený Rockhold, jemuž se nelíbí, že se Costa dožadoval okamžité odvety s Adesanyou. Po chvilce úvah mu ovšem UFC za protivníka předhodilo Roberta Whittakera a teď to vypadá, že teprve až vítěz této bitvy bude moct znovu bojovat o titul.



Další články