Sleduj nás

Conor je s*ačka, vymlátili jsme z něj duši, proč by měla být odveta? brání se Khabibův manažer

Conor je s*ačka, vymlátili jsme z něj duši, proč by měla být odveta? brání se Khabibův manažer

Ali Abdelaziz se rozhodl reagovat na stále neutichající komentáře, které z Khabiba dělají sraba jen proto, že odešel do důchodu, aniž by Conorovi nabídl odvetu.

Vrchní muž ze stáje Dominance MMA, která má pod svými křídly kromě Khabiba i spoustu dalších hvězdných bojovníků, se nechal slyšet, že veškerá volání po odvetě nemají žádný smysl. Ledaže by tedy Orel nutně potřeboval peníze… Ty však má.

„K čemu by nám bylo, kdybychom znovu zmlátili Conora? Vůbec netuším. Tohle je zápas, který si užijí maximálně fanoušci, ale my jím nemáme co získat. Cokoliv jsme potřebovali udělat, to jsme mu už udělali,“ uvedl Abdelaziz připomínajíc tak duel z 6. října 2018.


„Vím, že se Dana White ještě sejde s Khabibem, ale toho bude velmi obtížné přesvědčit. Peněz má dost, žádné další nepotřebuje… Samozřejmě, že tam ještě nějaká jednání budou, ale odvety se asi jen tak už nedočkáme,“ upozorňoval ve výpovědi pro TMZ Sports.

„Khabib z Conora vymlátil duši, víc se o něj už nemusíme zajímat. Conor se zesral, odklepal ten zápas a řekl, že to je jen byznys. Sebrali jsme mu duši, zlomili jeho vůli. Nevidím důvod, proč bych měl Khabiba přesvědčovat do zápasu s někým takovým,“ dodával Abdelaziz.



Další články