Sleduj nás

Colby Covington vysvětluje, proč odmítl jak Thompsona, tak i Burnse

Colby Covington vysvětluje, proč odmítl jak Thompsona, tak i Burnse

Colby Covington sice usiluje o titul velterové váhy, ale zároveň nehodlá bojovat s nikým, kdo za to nestojí.

Naposledy „Chaos“ odmítl možnost zápasu s Gilbertem Burnsem a nově se nechal slyšet, že by nekývl ani na pobídku „Wonderboye“. To vše proto, že je nepovažuje za reálnou hrozbu, která by si vyžadovala jeho pozornost.

„Wonderboy už není žádný mlaďas, je mu 40 let. Jediné, co má spojené s mládím, jsou návyky. Jezdí v dětském autě a sleduje dětské pořady, ale jinak se v tomto věku už nemá čím ohánět,“ řekl Colby v Submission Radiu.


„Thompson mě vůbec ničím neděsí. Kdyby mělo z jeho stylu vyzařovat nějaké nebezpečí, věnoval by se wrestlingu a ne karate,“ poukazoval.

A jeho kritice neunikl ani bývalý titulový vyzyvatel Gilbert Burns. „Nějaký ‚Dilbert‘ je pro mě irelevantní. Ten chlápek dostává KO od zápasníků z lehké váhy. Je to jen plevel. Naposledy znovu prohrál na KO, takže se teď musí dostat na vlnu výher, pokud chce, aby si ho Chaos začal všímat.“


Zároveň ovšem Colby stačil podotknout, že je své požadavky ochotný zmírnit, pokud mu UFC vyjde vstříc. „Budu bojovat s kýmkoliv. UFC zná moje číslo a také mé požadavky. Když mi zaplatí, nemám problém se střetnout s kýmkoliv,“ dodával.


Další články