Sleduj nás

Cody Garbrandt se zranil a Figueireda v listopadu nevyzve. O titulovou bitvu však nepřijde

Cody Garbrandt se zranil a Figueireda v listopadu nevyzve. O titulovou bitvu však nepřijde

Cody Garbrandt (12-3) se usilovně připravoval na přesun do muší váhy, kde ho měl 21. listopadu čekat titulový duel se šampionem Deivesonem Figueiredem (19-1). Vlivem zranění byl však nucen odstoupit.

Garbrandt má v poslední době smůlu na zranění. Dlouho jej sužovaly problémy se zápěstím či se zády a nyní se k tomu připojil i natržený biceps.

Protože se jedná o záležitost, která se nevyřeší ze dne na den, sáhlo UFC ke změně. Čerstvého brazilského šampiona Figueireda nově vyzve Alex Perez (24-5) s tím, že až se Cody uzdraví, postaví se proti vítězi.


„V pondělí jsem si natrhl biceps a UFC se rozhodlo mě v titulové bitvě nahradit. Potom budu čelit vítězi,“ napsal Garbrandt na svém Instagramu.

„Nyní se musím uzdravit a pak se opět připravit. Kontrolujte ve svém životě to, co se kontrolovat dá. Vždy, když se objeví něco negativního, jsem vděčný za všechno dobré, co se mi kdy přihodilo,“ doplňoval s mírně optimistickým nadhledem.


Na Garbrandta se i nadále usmívá štěstí v neštěstí. Spousta lidí byla toho názoru, že si titulovou šanci nezaslouží. Na svém kontě totiž má tři prohry z posledních čtyř zápasů, ale i díky silné fanouškovské základně a dobrému managementu mu tato příležitost byla vyjednána.


Další články