Sleduj nás

Cody Garbrandt se cítí jako nejlepší zápasník světa a prý i zapracoval na svém bojovém IQ

Cody Garbrandt se cítí jako nejlepší zápasník světa a prý i zapracoval na svém bojovém IQ

Tři prohry za sebou, všechny formou KO. To je neblahá vizitka dnes už bývalého šampiona bantamové váhy, který rychle přišel s kůži na trh, ale velmi rychle ji také prodal. Za většinou jeho posledních neúspěchů stála až příliš vysoká horlivost a nerozvážnost. Dokáže si s tím Cody „No Love“ Garbrandt po odstupu času konečně poradit?

„Vím, že jsem lepší než všichni tihle chlápci (v divizi), ale občas se prostě nechám snést na jejich úroveň. Nesmím být tak unáhlený. Pokud se budu držet svých schopností, spoléhat na svou rychlost a dělat to, co jsem dělal, když jsem se stal šampionem, tak se mi nikdo nemůže rovnat. Hlavním úkolem je jen zůstat hladový, motivovaný a zdravý,“ svěřoval se Cody pro server MMA Junkie.


„Teď je to o tom být prostě chytřejší. Je mi 28 a cítím, že mě ty nejlepší výkony stále ještě čekají. Je to jako maraton. Spoustě zápasníkům se nepodařilo dosáhnout úrovně, na jaké jsem byl já v mnohem nižším věku. A to se stále toužím zlepšovat, ta motivace ve mně je,“ pokračoval.

Codyho manažer Ali Abdelaziz už jednou naznačil, že se jeho klient vrátí zpátky někdy na podzim. Současné zprávy nás odkazují na říjen. Soupeř je stále předmětem vyjednávání.  


„Budu bojovat s kýmkoliv z top pětky, mám rád ty zápasy. Klidně s Domincikem Cruzem, odveta by byla zábavná. Od doby, co jsem ho porazil, s nikým nezápasil, je ze hry s kupou zranění. Pak klidně Raphael Assuncao nebo Petr Yan, je tu spousta možností. Rád bych se ale držel okolo špičky. Opravdu věřím tomu, že jsem nejlepší na světě, jenže v zápasení to funguje tak, že jedna prohra všechny vaše úspěchy maže. Nemůžu se dočkat, až si to vezmu všechno zpátky a znovu vás přesvědčím o svých schopnostech,“ uzavíral Garbrandt.


Další články