Sleduj nás

Chris Weidman překvapil s výběrem soupeře. Tohle velké sousto si plánuje dát k obědu!

Chris Weidman překvapil s výběrem soupeře. Tohle velké sousto si plánuje dát k obědu!

Bývalý šampion střední váhy reagoval na nedávná slova veterána Chaela Sonnena, který prohlásil, že je Weidman jedním ze dvou lidí, kteří mohou porazit doposud neomylného Israele Adesanyu.

„The All-American“ zažívá v současné chvíli spíše už jen záblesky kdysi blyštivé slávy. Chris dříve dokázal porazit takové velikány, jako jsou Anderson Silva, Vitor Belfort, Demian Maia či Kelvin Gastelum, ale pak z posledních sedmi zápasů nasbíral pět proher, a tudíž s ním lidé už přestali počítat. On sám však věří, že má na víc.

„Vím, že se mi nedařilo, ale také vím, že jsem nyní na správné trase, abych se opět dal dohromady,“ nastínil Weidman svoji vizi.


A své odhodlání je ochoten podpořit tím největším možným důkazem. „Věřím tomu, že jsem jedním z mála lidí, kteří doopravdy mohou porazit Israela Adesanyu. Ten zápas chci, protože je mi stylově šitý přímo na míru,“ říkal přesvědčivě.

Chris Weidman v oktagonu pod značkou UFC


Načež se dal do vysvětlování. „Pokud aktivně sledujete MMA, pak zároveň rozumíte i tomu, jak tato hra funguje. A jestli se podíváte na to, jakým způsobem tuhle hru hraju já, pak mi musíte dát za pravdu, že pro Adesanyu představuji velké nebezpečí… Dokonce mnohem větší, než v minulosti představoval kdokoliv jiný.“

Weidman si tak už snaží postupně vyšlapat cestičku k potenciální titulové bitvě, ovšem než se k ní dostane, bude potřebovat ještě alespoň dvě výhry v řadě. A vzhledem k jeho předchozí formě se dá říct, že to je pro něho poměrně nereálný úkol… Ale uvidíme, třeba nás Chris ještě skutečně překvapí.


Další články