Sleduj nás

Chci ukončit to Makhachevovo hype! nechal se slyšet Drew Dober

Chci ukončit to Makhachevovo hype! nechal se slyšet Drew Dober

O Islamu Makhachevovi se říká, že to má být nový nástupce šampiona Khabiba Nurmagomedova. A o to větší má Drew Dober chuť tomuto „hype“ učinit přítrž.

Makhachev je zápasník, jemuž se v poslední době dosti vyhýbalo štěstí, co se týče bojové vytíženosti. Bezmála tři termíny musely být zrušeny, a tudíž se není čemu divit, že se naposledy v kleci objevil až v září roku 2019.

Pokud vše půjde alespoň teď dobře, duelu ruského bijce s Doberem bychom se dočkali 9. března na UFC 259. A právě zde hodlá americký borec překvapit.


„Už mám dost těch řečí, že je Islam novým Khabibem a že si vezme mistrovský titul. Já naopak věřím tomu, že je porazitelný. V březnu to hodlám dokázat,“ řekl Dober pro portál MMA Junkie.

„Spousta lidí mě doposud nebrala vážně, ale já jim vždy ukázal, že se se mnou musí počítat. Od mé poslední prohry jsem se dost posunul. Nejsem dobrý jen v postoji, ovládám dobře i zem a jiu jitsu. Je spousta aspektů, ze kterých mohu hrozit. Proto budu pro Makhacheva problém,“ věří si.


„Pokud se dostanu skrze Islama, automaticky se posunu mezi elitu žebříčku lehké váhy. A odtud to už nebude daleko k titulové bitvě, o které také sním,“ řekl dvaatřicetiletý rodák z Nebrasky, jenž se aktuálně nese na vlně tří výher.


Další články