Sleduj nás

Cerrone? To by pro mě byla velmi snadná výhra, směje se Chimaev, námitky však žádné nemá

Cerrone? To by pro mě byla velmi snadná výhra, směje se Chimaev, námitky však žádné nemá

Má za sebou dva zápasy v UFC a už netrpělivě vyhlíží ten třetí. Khamzat Chimaev (8-0) by se chtěl v kleci objevit ještě teď v srpnu, a to nejlépe proti nějakému velkému jménu. Co třeba takový Donald Cerrone?

„Byl bych opravdu šťastný, kdyby mi ho UFC dalo,“ prozradil Chimaev během online rozhovoru s Chaelem Sonnenem. „Donald má velké jméno, ale abych byl upřímný, tohle je pro mě hodně snadná výhra. Myslím si, že v prvním, maximálně v druhém kole bych s ním byl hotov,“ pravil odhodlaně.

Sedmatřicetiletý „Cowboy“ byl ještě loni v létě jen jednu výhru od titulové příležitosti v rámci lehké váhy. Následně ovšem prohrál s Tonym Fergusonem, Justinem Gaethjem, Conorem McGregorem a nakonec i Anthonym Pettisem. Smlouvu s organizací má platnou ještě na několik zápasů, ovšem jeho jméno už začíná poněkud uvadat.


Khamzat Chimaev se raduje z vítězství v UFC

Shodou okolností Cerrone před pár dny uvedl, že se připravuje na svou další bitvu, ovšem o jeho soupeři všichni mlčí. Chimaev to asi nebude, Dana White se totiž nechal slyšet, že mu do jeho třetího zápasu zatím nehodí nikoho z TOP patnáctky žebříčku.


„Abych byl upřímný, myslím si, že dokážu porazit naprosto každého. Kohokoliv z TOP desítky velterové váhy,“ reagoval švédský fighter s ruskými kořeny. „Nevidím nikoho, kdo by mě mohl zastavit. Conor McGregor? Dostal by KO v prvním kole. Ukončím naprosto všechny!“ překypoval sebevědomím.


Další články