Sleduj nás

Cejudo je opět při chuti! Současnému šampionovi slibuje, že by ho vypnul do jedné minuty

Cejudo je opět při chuti! Současnému šampionovi slibuje, že by ho vypnul do jedné minuty

Henry Cejudo si utahuje z kvality, jakou disponují současní šampioni nižších váhových kategorií. Údajně by je všechny hravě přemohl a obzvláště pak jednoho z nich.

Cejudo, jenž se od začátku května nachází v bojovém důchodu, si čas od času směrem k UFC neodpustí pár nemístných poznámek. Jednu takovou utrousil i nyní, když musel jindy neomylnému Deivesonovi Figueiredovi vytknout, co je to za „hlupáka“.

Než se Figueiredo stal šampionem, a vůbec i zápasníkem MMA, živil se mnoha různými způsoby. Ve výčtu profesí nechybí kuchařina anebo také kadeřnictví.


Cejudo čirou náhodou nalezl video, kde Deiveison upravuje vlasy jednomu zákazníkovi, přičemž si neodpustil poznámku: „Vidím, že jsi expertem na vysoušení vlasů. Hej, Dano White, tohle jako že je tvůj nejlepší zápasník roku? Však bych ho vypnul ještě v první minutě prvního kola!“

Deiveson Figueiredo je podle Cejuda hlupák


Podobné poznámky Cejudo rád vypouští často. Naposledy třeba slíbil, že bude připravený znovu vyprovodit ze světa TJ Dillashawa a velmi rád by se utkal s „přerostlým trpaslíkem“ Alexanderem Volkanovskim. Doposud se ovšem stále neví, zdali se Henry vůbec vrátí. Patrně furt čeká na to, až mu UFC vypíše lukrativní šek.


Další články