Sleduj nás

Buďte připraveni, Triple C se vrací! hlásí Cejudo

Buďte připraveni, Triple C se vrací! hlásí Cejudo

Tak přece? Bývalý šampion dvou váhových kategorií podle všeho prolomil svou nerozvážnost a nyní vyslal do světa jasnou zprávu.

„Buďte připraveni, Triple C se vrací,“ oznámil Henry Cejudo během MMA podcastu, kde tak potvrdil své úmysly pro blízkou budoucnost. Ta by měla zahrnovat jak znovudobytí titulů, jež kdysi držel, tak možná i postup do vyšších hmotnostních pater, kde momentálně vládne Alexander Volkanovski.

Henry Cejudo se vrací zpět do UFC


Henry Cejudo se vrací do UFC

„Alex Volkanovski je můj hlavní cíl,“ říkal vždy Henry. „UFC moc dobře ví, že bych jim rozbil tu jejich hračku a pak utekl s pásem. Proto mi ho Dana White zatím nechtěl předhodit,“ vysvětloval, proč už se nevrátil dříve. Po posledních jednáních s hlavou organizace však zjevně obě strany našly společnou řeč.

Prvně se však Cejudo asi představí v bantamu. „Když jsem viděl výkon Petra Yana s Aljamainem Sterlingem, bylo mi hned jasné, že musím jednat, abych opět zachránil tuhle divizi,“ připomínal s tím, že všechny své soupeře donutí pokleknout, což je dneska jeho oblíbená fráze.


S Henrym Cejudem jsme se naposledy v kleci viděli loni v květnu na UFC 249, kde přemohl Dominicka Cruze. Následně oznámil svůj odchod do důchodu, což bylo hlavně kvůli tomu, že si jej organizace údajně dostatečně nevážila. Finanční kompenzace byla jedna z jeho hlavních podmínek k opětovnému návratu.


Další články