Sleduj nás

Bruce Buffer odhalil, na jakou bitvu se těší nejvíce

Bruce Buffer odhalil, na jakou bitvu se těší nejvíce

Slavný hlasatel Bruce Buffer odhalil, že už dlouho v něm žádná akce neprobouzela takové vzrušení, jako ta, která se právě chystá.

Již 26. září se koná turnaj UFC 253, jehož hlavní náplní bude bitva o pás střední váhy. Vůbec poprvé po jedenácti letech uvidíme v titulovém souboji dva borce, kteří doposud ještě neprohráli.

A co víc, oba bijci se navíc silně nenávidí, což dodává nadcházejícímu galavečeru pověstný nádech „Zlé krve“, jíž jsme mohli vidět například při duelu Khabiba s McGregorem.


Bruce Buffer se těší na další zápasy v UFC

„Poslouchejte, kdo by si nepřál vidět zápas Khabiba s Gaethjem? My všichni si to přejeme, ale co mě zajímá ještě víc, to je souboj Paula Costy s Israelem Adesanyou,“ odhalil Bruce Buffer.


„Ten duel je přímo předurčen k tomu, aby prodával. To, jak se oba borci nenávidí, jak jsou ve své profesi výjimeční, to nás naplňuje velkými očekáváními. Před námi je spousta skvělých zápasů, ale ten mezi Costou a Adesanyou je prostě mimořádný,“ dodával.

A shodou okolností tento názor nezastává jen Buffer, ale také spousta fanoušků nebo dokonce i sám Dana White. Máme se vskutku na co těšit.


Další články