Sleduj nás

Anderson Silva promluvil o propuštění z UFC a o své budoucnosti

Anderson Silva promluvil o propuštění z UFC a o své budoucnosti

Držitel nejdelší vítězné série v počtu titulových zápasů v UFC nehodlá ani ve svých 45 letech končit kariéru. Kde však bude moct pokračovat, to zatím neví.

Anderson Silva měl s UFC platnou smlouvu ještě na jeden zápas, ale ten mu dle dohody s Danou Whitem už umožněn nebude. Prezident organizace s velkým sebezapřením dovolil hvězdnému Pavoukovi bojovat s Uriahem Hallem, načež ho propustil ze svých služeb.

„Nechtěl jsem o tom mluvit dříve, protože se nacházím na dovolené, ale jak říká staré přísloví ‚dohoda je dohoda‘, tak i já musím dát svým fanouškům vědět o současné situaci,“ uvedl Silva.


Anderson Silva při boji v UFC

„I když se UFC snažilo o to, abych ukončil kariéru, cítím se nyní dobře. Miluji to, co dělám. Výhry i prohry jsou toho součástí a vůbec to nemá co do činění s věkem,“ upřesňoval.


„V posledním fightu jsem se dopustil několika technických chyb, a proto jsem prohrál. Na čem ovšem záleží nejvíce, je to, že jsem neztratil touhu k tomu, co miluji,“ nepochyboval o své oddanosti.

„Stále mě doprovází duch válečníka a oheň v mém srdci mě motivuje pokračovat. Zůstaňte naladěni, novinky přijdou brzy,“ říkal Spider i navzdory svému pokročilému věku, kvůli němuž se na jeho kontě v poslední době začala kupit jedna porážka za druhou.


Další články