Sleduj nás

Amanda Nunes: Odveta není potřeba, Cyborg ví, že by znovu prohrála

Amanda Nunes: Odveta není potřeba, Cyborg ví, že by znovu prohrála

Ve velmi zapeklité situaci se ocitla bývalá šampionka pérové váhy UFC Cristiane „Cris Cyborg“ Justino. Brazilská zápasnice se i přes naléhání nedočkala odvety s Amandou Nunes, která teď navíc tvrdí, že k tomu duelu nemusí ani dojít, protože ví, že by znovu vyhrála.

„Cyborg byla nejvíce nebezpečná zápasnice v divizi a se mnou nic nepředvedla. Je logické, že se to snaží napravit, ale jsem si jistá, že ví, že odveta nic nevyřeší. Justino by znovu prohrála,“ pravila Amanda pro MMA Junkie.

Cris Cyborg nedávno prohlásila, že v UFC končí. Ve smlouvě má jen jeden platný zápas, z něhož se vybojuje a pak si počká, jaké další velké organizace o ni projeví zájem. „Chci jít tam, kde si mě budou dostatečně vážit,“ uvedla Justino.


Jako všude jinde, tak i zde má náš příběh svou zápletku. Všechny stopy nás „nečekaně“ vedou k Danu Whiteovi, jenž se snaží z nepříznivé situace vytěžit co nejvíce.


„White si přeje, abych podepsala novou smlouvu. Dokud nepodepíšu, nebude odveta. Tohle je krutá pravda,“ přiznávala Cyborg. „Já jsem ale svobodný člověk a budu si podepisovat, co chci a kdy chci,“ dodávala.

Cyborg (20-2-0) se nesla na vlně dvaceti výher, než ji Amanda v prvním kole knokautovala. Svůj poslední zápas pod značkou UFC svede 27. července. Soupeřkou jí bude Felicia Spencer (7-0-0).


Další články