Sleduj nás

Alistair Overeem reaguje na svou prohru s Volkovem. Hodlá ještě v boji pokračovat?

Alistair Overeem reaguje na svou prohru s Volkovem. Hodlá ještě v boji pokračovat?

Hovořilo se o tom, že má před sebou jednu poslední jízdu, na níž se pokusí získat titul. Svůj duel proti Volkovovi však prohrál a rázem jeho plány ztroskotaly.

Alistair Overeem se představil během hlavního zápasu UFC Fight Night 184 proti Alexanderu Volkovovi, jemuž podlehl v druhé kole na TKO. Klíčové na této prohře bylo však už první kolo, když jeho ruský protějšek po jednom přesném úderu přemístil misky vah na svou stranu. 

„Bohužel, teď to nebyl můj večer. Nemohl jsem se zotavit po té ráně, kterou jsem inkasoval v prvním kole, kdy mi byl zlomen nos,“ reagoval Overeem na svých sociálních sítích. „Gratulace Alexanderovi k výhře. Jsi opravdový válečník!“ nezapomněl vzdát hold svému přemožiteli.


A co teď nizozemský veterán plánuje dál? „Mojí největší prioritou je se uzdravit a strávit nějaký zasloužený čas s rodinou. Do práce se ovšem vrátím brzy,“ naznačoval, že jeho bojové dny ještě nejsou sečteny.

Alistair Overeem prohrál a uvažuje o konci kariéry v UFC


„Děkuji všem za podporu. Když vidím ty komentáře, musím uznat, že jste nejlepší,“ děkoval Overeem svým fanouškům, kteří ho na této válečné pouti doprovází už dvě dekády.


Další články