Sleduj nás

Adesanya je na úplně stejné cestě jako McGregor, pochvaloval si White svého nového oblíbence

Adesanya je na úplně stejné cestě jako McGregor, pochvaloval si White svého nového oblíbence

Jakmile UFC 236 skončilo, Dana White neviděl důvod, nač by měl šetřit chválou. Israel Adesanya s Kelvinem Gastelumem předvedli jednu z nejlepších show v celé historii organizace. Na jejím konci se navíc radoval oblíbenec „velkého šéfa“.  

„Mám Israele rád, to nezapírám. Podle mě je to jedna z největších hvězd, jaké tu v tuto chvíli máme. Jeho cesta je úplně stejná jako ta, kterou se vydal McGregor. Jakmile se v UFC objevil, byl neustále v zápřahu a vyhlížel jeden souboj za druhým. Lidé si rychle zapamatovali jeho jméno, což je naprosto stejné jako v Adenasyově případě,“ nechala se slyšet současná hlava organizace, jejíž slova rychle obletěla celý svět.


Nyní se dokonce splní Whiteův sen. Svého koně totiž pošle do boje s původním šampionem střední váhy Robertem Whittakerem. „To je přesně duel, který chceme všichni vidět. Oba dva jsou velmi talentovaní, oba dva mají rádi výzvy a oba dva jsou v této divizi aktuálně nejlepší. Myslím si, že nás čeká skvělá bitva plná překvapení,“ prozradil Dana White, který si ještě netroufal odhalit, kdy daný duel stvrdí podpisem. Vše bude záležet na Whittakerově zdraví. První dostupné informace nás spojují s koncem léta.  



Další články