Sleduj nás

Hlavním zápasem na UFC 260 bude už 27. března Stipe Miocic vs. Francis Ngannou 2

Hlavním zápasem na UFC 260 bude už 27. března Stipe Miocic vs. Francis Ngannou 2

Dlouho očekávaný turnaj UFC 260 nabídne hned dva titulové duely. Nejprve si to o titul pérové váhy rozdají Volkanovski s Ortegou, a jako hlavní událost celého večera nás čeká souboj o nejnebezpečnějšího muže planety! To vše už 27. března.



UFC 260: Stipe Miocic vs. Francis Ngannou 2


Dlouho promovaná záležitost přinese odvetu za tři roky starý střet dvou dominantních bijců těžké váhy Miocice a Ngannoua. Kamerunský Predátor do své první titulové šance nastupoval jako v UFC neporažený prospekt, který měl na svém kontě skalpy takových legend, jako jsou Overeem nebo Arlovski.



Stipe Miocic umí taktizovat


Miocic si ale dokázal připravit fantastický plán, který absolutně eliminoval nebezpečnost obrovského Afričana a naopak odhalil velké mezery v jeho bojových schopnostech. Výsledkem byla jasná obhajoba, při které dokázal Stipe doručit šest strhů a trefil více než trojnásobek signifikantních úderů. Sedmatřicetiletý Američan s chorvatskými kořeny od té doby zažil tvrdý pád, kdy jej o pás připravil Cormier a poté sladkou satisfakci při návratu na trůn a následné potvrzení pozice na vrcholu těžké váhy.



Francis Ngannou se vrátil na vrchol


Na Francisovi se náraz do Miocice projevil i v dalším zápase. V jenom z nejnudnějších duelů celé historie UFC podlehl na body Lewisovi a za tři kola zvládl vyslat pouhých jedenáct významných úderů! Dvě prohry v zádech a před sebou zápas v Číně s nebezpečným Curtysem Blaydesem.


Nelehká úloha ukázala charakter kamerunského stroje na bolest. Pouhých pětačtyřicet vteřin vrátilo Francise zpět na vítěznou vlnu, která trvá dodnes. Další tři bleskové výhry, při kterých strávil v kleci dohromady pouze dvě minuty a sedm sekund, mu přivály další šanci zabojovat o titul.


Kam se posunul Francisův wrestling? Dokáže se Stipe opět vyhnout všem smrtícím kladivům, která na něj poletí? To jsou otázky, které budou zodpovězeny již brzy. Jak vidí šance obou borců redakce Top-fight.cz se dozvíte v podrobné analýze, kterou uveřejníme v následujícím týdnu.



 SLEDOVAT UFC 260 Z ČESKÉ REPUBLIKY


 SLEDOVAT UFC 260 ZE SLOVENSKÉ REPUBLIKY


Další články