Sleduj nás

Pomstím Čepa, hlásí Pirát před bitvou s nebezpečným Polákem Strzelczykem

Pomstím Čepa, hlásí Pirát před bitvou s nebezpečným Polákem Strzelczykem

Už tuto sobotu uvidíme Samuela Krištofiče na půdě OKTAGONu v jedné kleci s Mateuszem Strzelczykem, který před pár týdny rozštípal talentovaného Vlastu Čepa. Pirát věří, že Polákovi ukáže, zač je toho loket a pomstí svého kamaráda!

Piráta uvidíme v akci po delší pauze, k tomu navíc ve střední váze, ve které zápasil naposledy před dvěma lety. Jak jistě víte, Krištofič se chce stát šampionem welterové váhy, a tak bude zajímavé sledovat, jak jeho odskočení do jiné váhy dopadne.

„Pokud bych měl tuto bitvu nějakým způsobem pojmenovat, tak je to určitě pomsta za mého kamaráda,“ řekl Krištofič v dokumentu OKTAGON 19 NA DOHLED. „Strzelczyka porazím a vrátím mu prohru za Vlasta.“


Samuel Krištofič se připravuje na bitvu v Oktagon MMA

Krištofič je komplexní bojovník, který má na kontě aktuálně dvě výhry v řadě. Naposledy jsme ho mohli vidět v bitvě o Bratislavu, kde dominoval nad Robertem Pukačem. Zajímavostí je, že Pirát ještě nikdy nebyl ukončen, všechny jeho prohry byly na body.


Mateusz Strzelczyk překvapil domácí scénu, když nedávno ve druhém kole porazil obávaného Vlastu Čepa. Devětadvacetiletý Polák sice nemá oslňující skóre, ale rozhodně je to jeden z těch nebezpečnějších soupeřů. Je vysoký, má dlouhé rozpětí paží, a to Pirátovi rozhodně vyhovovat nebude. Jak ostatně sám potvrdil.

Oba bojovníci primárně startují ve welterové divizi, ale při jejich vzájemném souboji nastoupí ve vyšší váze. Samuel Krištofič chce pomstít Čepa, Mateusz Strzelczyk naopak prohlašuje, že po Čepovi porazí i Piráta. Co si o tom myslíte vy? Komu se podaří v tomto důležitém zápase zvítězit?



Další články