Sleduj nás

Malignaggi směrem k Artemovi Lobovi: Nachčiju ti do tvé bezzubé huby, až s tebou skončím!

Malignaggi směrem k Artemovi Lobovi: Nachčiju ti do tvé bezzubé huby, až s tebou skončím!

Velká, opravdu velká a nenávistná bitva je v plánu na 22. června, když se proti sobě postaví Paul Malignaggi a Artem "The Russian Hammer" Lobov. Zkušený americký boxer si touží vyšlapat cestičku ke Conorovi McGregorovi, a proto plánuje jeho „kámoše" zanechat v hlubokém spánku s doživotními následky.

„Jako první věc - podívejte se na Lobova. Podívejte se, jak vypadá jeho tvář nyní, protože až s ním za měsíc skončím, bude vypadat jako cestovní mapa. A to navíc permanentně! Tyhle jizvy se mu nezahojí," vyhrožoval Paulie.


„Slyšel jsem, že ti přezdívají ‚The Magic Man‘, tak doufám, že se do té doby nevypaříš," vracel Lobov úder, přičemž zpochybnil i fyzickou odolnost soupeře.

„Takže ty si myslíš, že pro tohle nejsem dělaný?" reagoval Malignaggi. „O mně se ví, že jsem jedním z nejtvrdších chlápků v boxu, vyhrál jsem dva tituly! To ty jsi znám jako boxovací pytel, který by dávno nebyl ve hře, kdyby nebylo Conora McGregora."


„Kdyby nešlo o peníze, tak bys do toho zápasu nešel," oponoval Lobov. „Teď ti kvůli tvé nevymáchané hubě vypálím do obličeje dvě jamky. Dost bylo řečí, pojďme to uzavřít hned!" pobízel se.

„Jsi jenom kus hovna," zlobil se Malignaggi. „Budu s tebou zacházet jako s pytlem na odpadky, kterým ty rozhodně jsi. Vymlátím z tebe duši, a až budeš nehybně ležet na zemi v bezvědomí, tak na tebe plivnu. A pak ještě vytáhnu péro a nachčiju ti do tvé bezzubé huby!"


Tato slova Artema už natolik rozpálila, že se během staredownu pokusil Paulieho napadnout. Oba dva jedince po celou dobu pevně střežila ochranka, protože to mezi nimi jiskřilo od samotného začátku. Kopanec, jenž vyslal ruský snajpr, jen těsně minul soupeře, který přidal další vlnu nadávek. 22. červen nám napoví, kdo bude mít poslední slovo.


Další články