Sleduj nás

Nejděsivější muž planety vs. Íránský Hulk. Polská KSW se může těšit na souboj dvou Goliášů

Nejděsivější muž planety vs. Íránský Hulk. Polská KSW se může těšit na souboj dvou Goliášů

Monstrózní podívaná, kterou jen tak nikde jinde nezažijete! Když profesionální kulturista Martyn Ford oznámil svůj vstup do říše MMA, spekulovalo se, komu by mohl na úvod čelit. A teď to vypadá, že již známe odpověď. Proti medii přezdívanému „nejděsivějšímu muži planety“ by se měl postavit neméně mohutný „Iránský Hulk“!

S bodybuilderem Martynem Fordem jsme se kromě tělocvičny setkávali poslední dobou hlavně ve filmech, přičemž on se nám nikdy netajil tím, že už od dětství sní o zápasení v kleci.

Pro člověka jeho rozměrů (něco málo přes 2 metry a 178 kg) ovšem není jednoduché najít místo, kam by zapadl, až přišla s nabídkou Konfrontacja Sztuk Walki (KSW).


Martyn Ford oznámil svůj vstup do říše MMA

Když byly zprávy o jeho přesunu k MMA potvrzeny, začalo se velmi nahlas spekulovat, kdo bude jeho dalším soupeřem, a dnes již téměř s jistotou můžeme říct, že známe odpověď.


Na „nejděsivějšího muže planety“ by měla čekat druhá hora svalů se jménem Sajad Gharibi, jemuž svět smíšeného bojového umění také moc neříkal, ale aspoň má nějaké zkušenosti z wrestlingu.

Sajad Gharibi si zkusí MMA

A kdy by se měla tato dvojka utkat? Prozatím se jedná o horkou novinku, jež se rychle rozšířila do světa a potvrdila ji i celá řada důvěryhodných zdrojů, ale přesně datum ani místo konaní doposud neznáme.


Podle všeho se Martyn s KSW již dohodl na podmínkách smlouvy a nyní čeká totéž na druhého bojovníka. Zdali vše půjde podle plánu, monstrózní bitva zaujme místo některý den na jaře příštího roku.


Další články