Sleduj nás

Jak a kde sledovat zápasy Masvidal vs. Diaz a Alvarez vs. Kovalev?

Jak a kde sledovat zápasy Masvidal vs. Diaz a Alvarez vs. Kovalev?

Souboj o největšího grázla planety se neúprosně blíží, a tak se není čemu divit, že si každý správný bojový fanda přeje být při tom. Kde se však budeme moct dívat?

UFC 244 se koná ve slavné newyorské Madison Square Garden, která by mohla více vyhovovat Jorgemu Masvidalovi, protože v této válce gangů reprezentuje Východní pobřeží. Nate Diaz zase bude mít po boku svého bratra a silnou vůli obhájit tento „smýšlený“ titul „Největšího grázla planety“.

Hlavní karta nám začíná ve tři hodiny ráno. Sledovat ji můžete jako už tradičně na stanici Nova Sport 2. Velmi očekávaný souboj by měl být k vidění chvíli po páté hodině ranní.


Zdali nedisponujete kanálem Nova Sport 2, a přesto byste si rádi vychutnali HD přenos, pak je pro vás nejlepší možností služba PPV, kterou si můžete zakoupit na oficiálních stránkách UFC. Zdali byste toužili vidět rovněž prelims kartu, musíte si k tomu dokoupit i Fight Pass. Za pomocí této „doplňkové“ služby můžete navíc sledovat všechny turnaje prezentující se pod názvem „Fight Night“.


Třetí možností nám jsou internetové streamy. Ne vždy se sice můžeme spolehnout na kvalitu obrazu, zato bychom o to podstatné neměli přijít. Mezi ověřené stránky patří VIPleague či livetv.sx. Nezapomínejte, že streamy většinou nebývají funkční dříve než 30 minut před zahájením turnaje.

Sobotní noc bude velká nejen z hlediska MMA, ale také z hlediska boxu. Výše zmíněné odkazy vám poslouží i k sledování velkolepého boxerského zápasu mezi mexickou jedničkou Saulem Alvarezem a ruským šampionem polotěžké váhy WBO Sergeyem Kovalevem. V televizi nám přímý přenos začne ve dvě hodiny ráno na stanici Sport 2.



Další články