Sleduj nás

Další výzva! Jona Jonese už vábí k titulovému souboji konkurence

Další výzva! Jona Jonese už vábí k titulovému souboji konkurence

Jon Jones má na stole novou nabídku a tentokrát by ji opravdu mohl minimálně zvážit. Ve hře je totiž pás polotěžké váhy Bellatoru.

Podobná příležitost, jaká se kdysi nabídla Jiřímu Procházkovi (který ale upřednostnil podpis smlouvy s UFC) se nyní pousmívá na nejlepšího MMA zápasníka planety.

Jon „Bones“ Jones, jenž v současné chvíli vede spory s UFC, protože ho už nadále nebaví riskovat své zdraví na úkor „nízkého platu“, dokonce uvolnil svůj šampionský pás a pootevřel tak dveře dalším nápadníkům.


Jak se asi dalo očekávat, sotva bylo slyšet vrzání pantů a už se ozvali dva zájemci. Oba pochází z Bellatoru, přičemž ten druhý je zde dokonce mistrem dvou hmotnostních kategorií.


„Měl bys dělat to, co je pro tebe nejlepší, Jone. Vždy se nám nabízí více možností a Bellator je jednou z nich,“ vzkazoval Ryan Bader Jonesovi, čímž mu nabízel, že se oba utkají o jeho pás.

Ryan Bader se měl původně začátkem května dostavit k povinné obhajobě s Vadimem Nemkovem. Z tohoto duelu však vlivem pandemie koronaviru alespoň prozatím sešlo, a tak si šestatřicetiletý mazák z Arizony začal hledat nové, mnohem zvučnější východisko.

Nahlédneme-li do minulosti, pak zjistíme, že se Bader s Jonesem už jednou utkali. Stalo se tak v roce 2011 v rámci UFC 126. Tehdy „Bones“ lapil svého soka do gilotiny a tu následně pevně utáhl.



Další články