Sleduj nás

Conor zakopává válečnou sekeru a v těžkých chvílích stojí při Khabibovi a jeho rodině

Conor zakopává válečnou sekeru a v těžkých chvílích stojí při Khabibovi a jeho rodině

Středeční den byl emočně velmi náročný nejen pro Khabiba Nurmagomedova, ale i pro celou jeho rodinu. Z Ruska totiž přišla zpráva, že šampionův otec upadl do kómatu. A jeho stav je velmi vážný.

„Abdulmanap Nurmagomedov byl převezen do Moskvy. V Dagestánu ho bohužel neléčili správně, načež se objevily komplikace. Momentálně leží v kómatu ve vojenské nemocnici. Je tam sám a nikdo k němu nesmí, jeho stav je velmi vážný,“ informoval veřejnost server Sport Express.

Abdulmanap Nurmagomedov


Khabibův otec má podle všeho potíže se srdcem. Prvotní příznaky se objevily zhruba před třemi týdny, tehdy ještě sám Abdulmanap hlásil, že se mu po dni v nemocnici udělalo lépe. Tuto středu však došlo k zásadnímu zlomu.

Vzhledem k obtížné situaci, v níž se šampion z divize lehké váhy UFC nyní nachází, se rozhodl i Conor McGregor zakopat válečnou sekeru a rodinu svého kolegy z branže uctivě podpořil.


Je důležité si pomáhat, říká McGregor a osobně po irských nemocnicích rozváží ochranné pomůcky

„Modlím se za uzdravení Abdulmanapa Nurmagomedova. Člověka, který stojí za úspěchy vícero světových šampionů, než sami známe. Je to skutečný bojový génius. Velmi mě rozesmutnilo, když jsem se doslechl tyto zprávy. V této chvíli se modlím za rodinu Nurmagomedovů,“ napsal McGregor prostřednictvím svého Twitteru.

A jak zmínil sám Conor, Abdulmanap Nurmagomedov je skutečný génius. Právě on vedl (nejen) svého syna na této bojové pouti, kde mu dodal veškeré potřebné základy k úspěchům, jakými oplývá nyní.


khabib_abdulmanap


Další články