Sleduj nás

Ryan Bader může zápasit s Jiřím Procházkou, přiznává šéf Bellatoru

Ryan Bader může zápasit s Jiřím Procházkou, přiznává šéf Bellatoru

Prezident Bellatoru potvrdil, že je v blízké budoucnosti možné, aby českého šampiona ve službách Rizinu prověřil jeho šampion z Bellatoru.

Ryan Bader (27-5-0) je v současné chvíli aktivním mistrem jak těžké, tak i polotěžké váhy, a proto se není čemu divit, že ho jeho ambice ženou stále dál a dál. On sám by si přál svou sbírku klenotů rozšířit o ten, jenž je momentálně v držení Jiřího Procházky.

„Opravdu si přeju vybojovat titul v polotěžké váze Rizinu,“ prozradil Bader v rozhovoru pro MMA Fighting. „Bavili jsme se o tom se Scottem (šéf Bellatoru) a ten neviděl žádný problém,“ doplňoval.


A Scott Coker je opravdu pro. „Určitě je to možnost. S Rizinem máme velmi dobré vztahy, takže pokud bude dobré načasování a Ryan tam bude chtít jít bojovat o titul, umožníme mu to,“ pravil rovněž pro MMA Fighting.


Rozhodující trumfy v ruce tedy drží japonská organizace, v níž Jiří Procházka působí. Na Denisu teď čeká povinný boj s Fabiem Maldonadem, po němž se rozhodne, jaká bitva bude na českého šampiona čekat příště.


Další články