Sleduj nás

Nadějný talent James Gallagher se již probral z těžkého knokautu a promluvil na veřejnosti. Toto jsou jeho slova

Nadějný talent James Gallagher se již probral z těžkého knokautu a promluvil na veřejnosti. Toto jsou jeho slova
Irský zápasník James Gallagher má před sebou ještě dlouhou cestu, při níž doufá, že bude moct jednoho dne kráčet po šlépějích jeho týmového kolegy Conora McGregora. Jak to ovšem bývá zvykem, abyste nabrali zkušenosti, musíte občas spadnout, což se mladému účastníkovi Bellatoru 204 přihodilo vůbec poprvé. Dnes však cítí, že díky tomu bude silnější.

„Neexistují žádné výmluvy. Přijal jsem velkou výzvu a poznal jsem velký pád. I to je součástí této hry, se kterou musíme žít. Kdyby to nepřišlo teď, stalo by se to někdy jindy. Klobouk dolů před mým protivníkem,“ pravil jedenadvacetiletý zápasník.

Gallagher utržil v souboji s Ricky Bandejasem vůbec první porážku ve své profesionální kariéře a rovnou se jednalo o těžké KO. Již v polovině prvního kola stačila mladému Irovi chvilková nepozornost, jíž jeho protivník využil a nejprve ho přesným hákem omráčil a pak jej high kickem poslal k zemi, kde mu pak stačilo zasadit několik úderů, aby rozhodčí mohl zápas ukončit.


Ngannou Coker Bellator

„Můj duch je možná pohmožděný, ale rozhodně ne zlomený. Dnes jsem se vzbudil, cítil jsem se celkem fajn a nemůžu se dočkat, až zase budu moct vyrazit do tělocvičny. Hodlám si najít novou cestu, jak se dostat na vrchol. Nic mě od mého snu nezastaví,“ říká.


Ještě předtím, než se Gallagher utkal s Bandejasem, na svém kontě měl sedm výher, po nichž ale s ohledem na zranění následovala roční pauza. Svým duelem v Bellatoru 204 zahájil svůj debut v bantamové váze, jenž mu sice napoprvé nevyšel, ale napodruhé už bude očekávat jiný průběh. On sám do toho dá všechno.


Další články