Sleduj nás

Máme nejlepší zápasníky z polotěžké váhy na světě, chlubí se Bellator a plánuje uspořádat turnaj

Máme nejlepší zápasníky z polotěžké váhy na světě, chlubí se Bellator a plánuje uspořádat turnaj

Šéf Bellatoru si opět jednou musel rýpnout do UFC. Tentokrát však i do divize, v níž se nachází český zástupce Jiří Procházka.

Dle tvrzení Scotta Cokera byste nejlepší zápasníky z polotěžké váhy neměli hledat v UFC, nýbrž v Bellatoru, kde je právě šampionem ruský bijec Vadim Nemkov. Tomu se letos podařilo svrhnout druhého velikána Ryana Badera. A u těchto jmen výběr rozhodně nekončí.

„Máme zde tři nebo čtyři váhové kategorie, u kterých můžeme naplánovat turnaj. Zejména v polotěžké váze to bude velmi napínavé, protože když se podíváte na naši soupisku, tak uvidíte, že v této divizi máme nejlepší zápasníky na světě,“ těšilo prezidenta Bellatoru.


„Nabízí se nám tedy spousta možností, jak to poskládat. Každý duel bude velmi napínavý a vzrušující,“ navnazoval případné zájemce.

Scott Coker podobný názor zastává už delší dobu. Poprvé jsme jej však trochu paradoxně mohli slyšet ve chvíli, kdy se do svých řad snažil získat Jiřího Procházku, ten ovšem nakonec upřednostnil UFC, kde jej v únoru nového roku bude čekat druhá bitva.



Další články