Sleduj nás

Mladý talent Machaev: Z XFN jsem chtěl odejít, až získám titul. To by mi ale nesměli jenom lhát

Mladý talent Machaev: Z XFN jsem chtěl odejít, až získám titul. To by mi ale nesměli jenom lhát

Na XFN se to v posledních dnech sype ze všech stran, přičemž kamenem úrazu je především špatná finanční situace. Z tohoto potápějícího korábu již vyskočila taková jména, jako jsou Karlos Vémola, David Dvořák, Makhmud Muradov, Alexander Cverna, ale i Mochamed Machaev.

A právě poslední zmíněný bojovník odešel z české scény velmi rozhořčený. Machaev pod vlajkou XFN odmlátil šest zápasů. Samotné potíže však zažíval již od začátku své spolupráce, nikoliv až na konci.


„Říkal jsem si, že to vydržím, dokud nezískám titul, když jsem to tu měl tak hezky otevřené, ale nakonec se to už vážně nedalo. S přibývajícím časem jsem čím dál častěji uvažoval o odchodu,“ přiznával rakouský mladík.

„Nejhorší bylo, že mi neustále lhali. Z posledního zápasu (se Sivákem) jsem chtěl odejít jen hodinu před jeho zahájením. Nikdo se ke mně nechoval dobře. Nakonec však přišel Kareš a řekl mi, ať se nebojím, že peníze určitě dojdou. Když jsem však zápas dokončil, tak mi po šestitýdenním čekání nakonec přišlo o tisíc euro méně,“ stěžoval si.


„Petr Kareš toho hodně naslibuje, ale jen máloco dodrží. Ten přístup z jeho strany byl po celou dobu naprosto hrozný,“ mrzelo ho. Kam teď povedou jeho kroky, to zatím nikdo netuší. Jisté ovšem je, že se s ním i díky jeho talentu v nějaké zvučné organizaci ještě setkáme.


Další články