Sleduj nás

Jsme tu, abychom expandovali, zní z XFN, které se chystá dobýt zahraničí. Turnaj v Praze má nové datum

Jsme tu, abychom expandovali, zní z XFN, které se chystá dobýt zahraničí. Turnaj v Praze má nové datum

Organizace XFN, v jejímž čele stojí společnost Double Red, se rozhodla pro nový termín konání svého pražského turnaje. Hlavním důvodem je to, že konkurenční I AM FIGHTER plánoval na stejný den akci v O2 Universum.

XFN skrze své webové stránky uvedlo, že jí nejde o žádnou hru na přetahovanou. Podstatné je i nadále rozvíjet bojové sporty, což půjde především tím, když si organizace vyjdou vstříc. Volný termín bude využit k zahraniční expanzi, odkud nám bude zprostředkován živý přenos.

„Nejsme tady proto, abychom bojovali s ostatními, ale proto, abychom se stali významnou evropskou organizací bojových sportů. Fanoušek si zaslouží vidět obě akce a všechny své oblíbené zápasníky. To je také jediný důvod, proč jsme se rozhodnuli akci přesunout na nový termín,” sdělil nový majitel XFN Marcel Kolenička.


„Termín na Královce máme rezervovaný již od října 2019 poté, co jsme se rozhodnuli začít s XFN znovu v Bratislavě. Jsme moc rádi, že nám vedení Královky vyšlo vstříc a v současné chvíli pracujeme s termínem 3. 4. 2020. V březnu našim fanouškům nabídneme přenos z XFN, které se představí mimo Českou a Slovenskou republiku,“ vysvětluje.

Jména účastníků zahraničního turnaje zatím odhalena nebyla, ale do Prahy by se měl vrátit legendární Petr „Monster“ Kníže, bývalý promotér Petr Kareš a také česká jednička z říše kickboxu Václav Sivák.



Další články