Sleduj nás

V mládí jsem měla trauma, že mám moc malá prsa, a tak jsem se to rozhodla změnit, říká přítelkyně Terminátora

V mládí jsem měla trauma, že mám moc malá prsa, a tak jsem se to rozhodla změnit, říká přítelkyně Terminátora
Kdo by to byl do ní řekl. Přítelkyně české MMA jedničky Karlose Vémoly přiznala, že v mládí měla komplexy kvůli malým prsům, a tak se to rozhodla změnit.

Lela Ceterová se od svých třinácti let věnuje fotomodelingu, avšak ne všechny začátky jsou pro každého z nás jednoduché. Odpověď tedy byla nalezena v umělém vylepšení, které postupně vyústilo v podobu, jakou známe dnes. I když možná nezůstane jenom u ní.




„Byla jsem jediná holka ve třídě, která nenosila podprsenku a kluci se mi posmívali, že mám místo prsou lentilky pod kobercem,“ vzpomínala stránkami idnes.cz citovaná modelka, jejíž smutek se později proměnil v radost.

Není přeci důležité, jak člověk vypadá, ale jak se cítí. „Nemusím se líbit všem, hlavní je být sama se sebou spokojená,“ přiznávala Lela v jednom ze starších rozhovorů.




V současné době žije s Karlosem Vémolou a oba jsou spolu šťastni. Jak se ale jejich vztah zrodil?

„Karlos mě poprvé začal nahánět na Instagramu. Mé srdce si ovšem získal tím, že na to šel úplně jinak než všichni ostatní. Byl velmi milý a příjemný. A navíc vytrvalý. Ačkoli jsem se s ním původně nechtěla potkat, nenechal se odradit,“ citoval deník idnes její slova, která původně zazněla v show Jana Krause.


Vše se nakonec proměnilo ve spoustu společných zájmů, mezi něž mimo jiné patří i jídelníček.

„Držíme společně diety, když potřebuje Karlos před zápasem shodit kila,“ potvrzovala modelka, která svou dnešní podobu vnímá jako už takovou běžnou věc, jíž se postupně chytá stále více žen.

„Některé ženy dávají přednost přirozené podobě, jiné se zase rády vylepšují. Spousta žen se v dnešní době nebojí experimentovat, a pokud jim to má pomoct k tomu, aby se cítily lépe, tak proč si to nedopřát,“ dodala Lela.


Další články