Sleduj nás

Tohle nebude mít Pudilová jednoduché! Carmouche už je v Praze a přivezla si luxusní formu!

Tohle nebude mít Pudilová jednoduché! Carmouche už je v Praze a přivezla si luxusní formu!

Už v sobotu 23. února se jediná česká zástupkyně v UFC Lucie Pudilová postaví do oktagonu. Její soupeřkou je velezkušená Američanka Liz Carmouche. Ta už je v Praze, kam přijela evidedentně ve výborné formě!

Lucie Pudilová se postaví do oktagonu

Čtyřiatřicetiletá Američanka z Lousiany po studiích vstoupila do armády a tři roky působila na Středním východě. Poté se začala věnovat bojovým uměním a momentálně patří mezi ženskou elitu UFC. Během galavečera UFC 157 nastoupila do klece proti slavné Rondě Rousey, které dokázala pěkně zatopit! Není tedy divu, že na sobotu je pasována za mírnou favoritku. Ale i Lucie celou zimu dřela jako kůň, takže se bude rozhodně na co koukat.


Carmouche už přiletěla do Prahy, kde ji už v pátek 22. února společně s ostatními zápasníky čeká oficiální vážení. To můžete sledovat živě na stanici Nova Sport 2 od 16:45. Jak to ale z jejího příspěvku na instagramu vypadá, do Evropy si přivezla dobrou formu a vyrýsované břišní svalstvo mluví za vše! Zápas Lucie Pudilové proti Liz Carmouche můžete stejně jako celý galavečer sledovat v sobotu 23. února. Přímý přenos začíná už v 17:00.



Další články