Sleduj nás

S UFC jsme už jednali o dalším zápase, přiznal Procházka, jenž odhalil i přibližný termín

S UFC jsme už jednali o dalším zápase, přiznal Procházka, jenž odhalil i přibližný termín

Čas neúprosně kráčí kupředu a spoustu lidí budí stále větší zvědavost. Kdo a kdy vyzve českého samuraje příště?

Jiří „Denisa“ Procházka (27-3-1), který má za sebou veleúspěšnou premiéru v UFC, během níž si vysloužil čestný bonus za nejlepší výkon večera, odhalil, že ihned po skalpu Volkana Oezdemira (17-5) začal s vedením organizace jednat o dalším zápase.

„Už po zápase jsme trochu jednali o případných dalších soupeřích a o tom, jak se bude dál postupovat. Nicméně tohle má na starosti manažer, který to komunikuje s matchmakerem UFC. Neříkám, že o tom nevím vůbec nic, ale momentálně se o to zase tolik nestarám a nechci vypouštět nějaké zavádějící informace, protože se vyhlídky neustále mění. Chci s tím jít ven, až bude něco vyloženě jisté,“ odhalil Procházka.


Jiří Procházka bude mít další zápas v UFC

„Preferuji co nejpřímější cestu k titulu, chtěl bych sekat ty, co jsou v žebříčku přede mnou. Podmínka to ale není,“ vysvětloval Denisa, s jehož jménem se nejčastěji skloňuje současná čtyřka polotěžké váhy Corey Anderson. Jak sám ovšem podotkl, mohl by dostat i někoho, kdo je od osmé příčky níže.


A i když o soupeři můžeme zatím spekulovat, termín druhé bitvy se nám již začíná rýsovat. „S organizací jsme se domlouvali na podzimu. To bych měl mít svůj druhý zápas v UFC. Doufám, že se to splní a klapne to,“ doplnil prostřednictvím aktualne.cz český samuraj, který by prakticky už zanedlouho mohl opět vycestovat na „Bojový ostrov“ Yas v Abú Dhabí. Právě tam se totiž od podzimu znovu přesunou turnaje.


Další články