Sleduj nás

Rakić vyjmenoval seznam soupeřů, s kterými by mohl mít potíže. Procházka mezi nimi chybí

Rakić vyjmenoval seznam soupeřů, s kterými by mohl mít potíže. Procházka mezi nimi chybí

Aleksandar Rakić​ má za sebou dost možná největší výhru kariéry, když po třech jednoznačných kolech přemohl Anthonyho Smithe na body. A to teď znamená, že se nejspíš přesune v žebříčku polotěžké váhy na jeho místo, což mu otevírá bránu k dalším velice zajímavým soubojům.

„Ze všeho nejraději bych nyní šel o titul. Myslím si, že jsem proti Smithovi předvedl skvělý výkon, a teď bych měl být dalším v pořadí, kdo si zaslouží bojovat o pás,“ řekl na tiskové konferenci Rakić.

Nedá se říct, že by organizace rakouského bijce vhodila hned do fronty pro titulovou bitvu, ale určitě mu nabídne zápas s nějakým dalším vysoce postaveným borcem v žebříčku. A dost nahlas se spekuluje o tom, že by jím mohl být právě Jiří „Denisa“ Procházka, který je momentálně jako jediný bez soupeře.


„Uvidíme, jak se k tomu postaví UFC. Myslím si, že největší výzvou by pro mě byl Dominick Reyes. Nemůžu ovšem opomenout ani Jana (Blachowicze), Thiaga (Santose) a Glovera (Teixeiru). Všichni jsou velmi silní a na této vrcholné úrovni nejsou náhodou,“ pravil Rakić, který se o Procházkovi zatím ani nezmínil.

Co však není, může brzo být. Dění v následujících dnech nám hodně napoví, jak se situace v polotěžké váze vyvine a k jakému dalšímu bojovému složení dojde.



Další články