Sleduj nás

První Slovák v UFC? Do roka to bude Klein, myslí si Muradov

První Slovák v UFC? Do roka to bude Klein, myslí si Muradov
Po dlouhém čekání je i Slovensko velmi blízko tomu, aby se dočkalo svého prvního oficiálního zástupce v řadách nejlepší MMA ligy světa.

Ľudovít Klein (15-2-0) patří k jedněm z nejnadanějších bojovníků tuzemské scény a už nějaký čas vysílá jasné signály zahraničním organizacím, aby na něj upřely svůj zrak. Je jednou z nich i UFC?

„Myslím si, že v UFC o Kleinovi už vědí a nejpozději do roka ho získají. Zaslouží si to a věřím, že tam předvede něco pěkného,“ odhalil Muradov, který byl hostem galavečera věnovaného Attilovi Véghovi.


Jak se říká, že každý člověk má osud pevně ve svých rukou, tak i pro nadějného slovenského borce bude nyní důležité, aby pokračoval ve spanilé jízdě, kterou začal.

Ľudovít Klein se představí již 15. 2. na turnaji Oktagon Prime 3 v Šamoríně, kde mu bude soupeřem polský zápasník Lukasz Sajewski (14-5-0), který měl sám příležitost okusit náročné vody UFC. Jeho anabáze však nebyla příliš dlouhá a ani úspěšná. Hned po třech po sobě jdoucích nezdarech ho slavná organizace ze svých služeb propustila. Jeho cenné zkušenosti však není radno podceňovat.


Další články