Sleduj nás

Potvrdilo se nám, že jako tým můžeme fungovat i v top soutěži, říká Procházkův trenér

Potvrdilo se nám, že jako tým můžeme fungovat i v top soutěži, říká Procházkův trenér

Premiéra je za námi a značná míra stresu tím opadla. Nejen z fanoušků, ale i z celého realizačního týmu, jenž Jirku doprovází.

Celou dobu se totiž nevědělo, jak si český samuraj pod střechou největší MMA organizace světa povede. Ambice byly už od prvního dne jasné (titul), jenom ten vstupní krok nám zde pořád chyběl, abychom se přesvědčili, že je cesta k němu opravdu možná.

„Potvrdilo se nám, že jako tým můžeme fungovat i v top soutěži, jako je UFC. Vždyť téměř veškerá příprava probíhala pod domácí střechou, s domácím týmem, takže tenhle zápas byl pro mě takový nový záchytný bod. Máme cenné informace a zkušenosti, které se dají zužitkovat v budoucnu,“ podotýkal krátce po zápase Procházkův trenér Martin Karaivanov.


A nejen on, ale i spoustě českým fanouškům v prvním kole na chvíli zatrnulo. „Denisa“ inkasoval úder, po kterém byl „nahulený“ a dal se na ústup. Částečně za to mohla počáteční nervozita, jak se Jirka nechal slyšet, ale i to, že preferuje styl boje s rukama dole.

„První kolo bylo dramatičtější, ale na obavy nebyl prostor. Bylo nutné pracovat vždy s danou situací. Nerad vidím, když má Jirka ruce dole. Nejsem toho příznivcem. Ale on nám už v přípravě říkal, ať mu věříme,“ podotýkal ve výpovědi pro deník Sport Karaivanov.



Další články