Sleduj nás

Pirát Krištofič měl těžké dětství, pak ale začal makat a nyní je jednou z nejznámějších postav na Slovensku

Pirát Krištofič měl těžké dětství, pak ale začal makat a nyní je jednou z nejznámějších postav na Slovensku

Jeho jméno se stalo už jakousi ikonou Oktagonu MMA. O čem už se ovšem tak často nemluví, to je jeho těžké dětství. Nikdo si nemůže vybrat, v jakých podmínkách se narodí, ale zejména Pirát to zvládl víc než obstojně a nyní se pere nejenom za sebe, ale za celou svou rodinu, které chce přislíbit lepší budoucnost.

„Mým mentálním koučem je můj život. Doma jsme neměli co jíst, otec chodil z hospody a mlátil nás. Pokud tohle člověk zažije, pak je pro něho nějaká příprava na zápas úplnou procházkou růžovou zahradou,“ promluvil Pirát o své neblahé minulosti.


Když však začal s MMA, věci se postupně začaly měnit. „Je pro mě zlomové, že to je sport, který mě baví a který mě naplňuje. Trénoval jsem a zápasil jsem, dokud jsem se nedostal tam, kde jsem teď. A moje cesta bude pokračovat i dále,“ navnazoval slovenský bojovník, kterého si spousta fanoušků rychle oblíbila. Díky Oktagonu se stal jednou z ústředních postav organizace, a dokonce i celého Slovenska.

„Doufám, že mi lidé budou (znovu) fandit. Jdu na to postupně, od zápasu k zápasu. Snažím se připravovat hlavně komplexně (než na jednoho soupeře),“ odhalil Pirát před svým nadcházejícím duelem s Pukačem. „Makám tvrdě a svědomitě. Vše, co budu chtít říct, to vyřknu 14. září v Bratislavě,“ dodával pro slovenský sport24 Samuel Krištofič.



Další články