Sleduj nás

Zmlátím tě, budeš padat k zemi jako prase, slíbil Karlos Vémola Peštovi

Zmlátím tě, budeš padat k zemi jako prase, slíbil Karlos Vémola Peštovi

Jedna dobře mířená otázka rozpoutala bouři na tiskové konferenci po skončení turnaje OKTAGON 20 v Brně. Pustili se do sebe dva borci, které jsme před lety vídali jako první Čechy v UFC. Terminátor, který porazil Francouze a získal titul šampiona střední váhy. A Viktor Pešta, který zvládl premiéru v polotěžké váze, kde přejel nebezpečného Brazilce.

Jak jistě víte, Pešta by se s Vémolou rád utkal, a ten mu proto slíbil, že pokud k boji skutečně dojde, tak ho zmlátí a naháže jako prase. 

Viktore, co říkáte na výkon Karlose Vémoly v zápase s Alexem Lohoré?


Pešta: Celý zápas jsem neviděl, ale přišlo mi to, že jsou o dvě váhovky jinde. Myslím si, že Karlos se ve střední váze schovává. Sám říká, že je pro něj těžký zhubnout, naopak sám se ještě musel dožírat, aby navážil 82 kilo. Byl to souboj Davida a Goliáše.

Vémola: Líbí se mi, jak tady každý řeší váhu. Řekl jsem ti, co musíš udělat, abych s tebou zápasil. Nebudu řešit, jestli budeš mít míň, nebo víc. Když já prohrál s Attilou Véghem, tak jsem na tiskovce nebrečel, že je o půl hlavy vyšší. Pokud budeš mít titul, zmlátím tě v 93 a taky nebudu potom brečet, že jsi měl o čtyři nebo pět kilo víc. Až zmlátím Piráta, tak budete všichni řešit, že jsem vážil víc než Pirát? A až zmlátím v 93 tebe, jak to zdůvodníš, když budu vážit o pět, deset kilo míň než ty?


Pešta: Lidi tu váhu řeší, protože vždycky zápasíš s menšími.

Vémola: To není pravda, Frankenstein byl o hlavu větší a měl v zápase třeba o deset kilo víc. I tak jsem ho naházel jako dítě. Tebe taky nahážu jako dítě a zmlátím tě jako dítě. Ale až vyhraješ titulový zápas v 93, jestli ti ho Ondra dá dřív. Jinak mě nezajímáš, a ty tvoje hloupý řeči taky ne.

Pešta: To tě doma maminka nenaučila, že není hezký dovolovat si jen na menší? Zkus si občas dovolit i na stejně velký, ne? 


Vémola: Jsi normální idiot. Už několikrát jsem ti řekl, co musíš udělat, abych s tebou zápasil. Jsi o půl hlavy vyšší, budeš o pět, deset kilo těžší a stejně tam budeš padat k zemi jako prase pokaždé, když tě hodím. Jednoduchý.

Pešta: Budu se těšit.


Další články