Sleduj nás

Vémola je ze skla! tvrdí i přes prohru Mikulášek. Jak tipuje Terminátorův případný duel s Ďatelinkou?

Vémola je ze skla! tvrdí i přes prohru Mikulášek. Jak tipuje Terminátorův případný duel s Ďatelinkou?

I přes rychlou prohru se Mikulášek nemůže zbavit pocitu, že je Vémola ze skla. Tento fakt by se mohl projevit i na Terminátorově případném boji s Ďatelinkou.

Když se Karlos naposledy postavil do klece a získal pás střední váhy Oktagonu, tak přislíbil, že může bojovat už hned za měsíc na hranici polotěžké váhy, anebo na jaře při obhajobě titulu v klasické osmdesát čtyřce.


Jeho soupeřem by mohl být jak Pirát Krištofič, který Vémolu vyzval, anebo, což je pravděpodobnější, Milan Ďatelinka, který si svou šanci na titul poctivě vybojoval a prakticky žádný jiný zápas pro něho teď nedává smysl.

Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek celou situaci ve střední váze pozorně monitoruje a protože bojoval nejen s Karlosem, ale i Milanem, tak přibližně ví, co od obou bojovníků očekávat.


Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek říká, co si myslí o OKTAGON MMA

„Karel je silný. Mám s ním zkušenost, jakou má jen málokdo u nás. Co je ale fakt, tak to, že je skleněný,“ překvapil Mikulášek, který se vzápětí snažil naznačit, že to nemyslí nijak špatně. Pouze tento faktor může hrát proti Ďatelinkovi zásadní roli.

„Ďatel je určitě rychlejší a v postoji přesnější. Má vysoké bojové IQ a umí lákat soupeře do pastí… Je těžké říct, jak bude tento duel probíhat, ale na jednu stranu věřím, že Milan bude chytřejší a takticky vyhraje,“ pokračoval Mikulášek.


Jenže každá mince má dvě strany. I tady bychom se mohli dočkat té stejné písničky. „Na druhou stranu se dá očekávat, že to bude klasické válení po zemi,“ podotýkal Vašek na svých sociálních sítích.


Další články