Sleduj nás

Vémola: Gábore, na všechno se tu vys*r a jedem makat do Polska. Pomůžeme ti vrátit se do formy!

Vémola: Gábore, na všechno se tu vys*r a jedem makat do Polska. Pomůžeme ti vrátit se do formy!

Gábor Boráros neprožívá nejšťastnější období své kariéry, má na kontě dvě prohry v řadě a z posledních osmi zápasů se z vítězství radoval jen třikrát. Naposledy nestačil na talentovaného Juráčka.

Je jasné, že tohle nejsou výsledky, na které je Gábor zvyklý. Pokud se chce slovenský zápasník vrátit na špici, bude muset něco změnit. A jeden nápad má Karlos Vémola.

„Co říkám na další prohru Gábora? Je to škoda pro slovenské MMA, protože Gábor je velký tahák. Teď už záleží jen na tom, jak se k tomu postaví. Měl by hodit všechno za hlavu a začít makat. Měl by se na všechno vysrat a odjet s námi na měsíc do Polska. Nechat tady přítelkyni a jet makat. Pomůžeme mu, aby se vrátil na špici MMA scény,” navrhuje Terminátor, který pravidelně dojíždí trénovat do polského gymu ANKOS MMA, kde se bude připravovat i na svou první titulovou obhajobu.


Kromě Karlose dojíždí do polského gymu trénovat i Milan Ďatelinka, se kterým bude obhajovat titul na připravovaném turnaji OKTAGON 22. A tak se kluci budou muset nejspíš domluvit, aby se jejich přípravy vzájemně nepřekrývaly.

Karlos Vémola a jeho domácí mazlíček


I když má Gábor má na Slovensku skvělé zázemí OFA nebo SFG gymu, je možné, že by ho dojíždění do Polska mohlo nakopnout. Nechme se proto překvapit, jak se Gábor rozhodne a zda do Polska v doprovodu Vémoly skutečně vyrazí. V každém případě si v souboji s Juráčkem zlomil prst, což by ho mohlo v tréninku omezovat.


Další články