Sleduj nás

Vémola by v těžké váze přišel k úrazu, má jasno Martin Buday

Vémola by v těžké váze přišel k úrazu, má jasno Martin Buday

Terminátor na tiskové konferenci po skončení turnaje OKTAGON 20 pronesl, že by si klidně zabojoval o titul v těžké váze s Martinem Budayem.

Co na to říká reprezentant trnavského Spartakus Fight Gymu, který je horkým adeptem na kontrakt s UFC? Karlos by podle něj přišel k úrazu!

Hlavním důvodem, proč Vémola o titulové bitvě v těžké váze mluvil, je ten, že by se díky takovému vítězství dostal do hlavy Attilovi Véghovi. Ten je totiž hlavním trenérem slovenského borce.


"Jak vnímám výzvu Karlose? Že by to byl lehčí soupeř v boji o titul než Mikhail. Nic proti němu, samozřejmě má své kvality a má můj respekt, ale v těžké váze by přišel k úrazu, a ví to i on sám.“

Martin Buday je v Oktagonu jasná jednička těžké váhy. UFC se mohl přiblížit ještě na konci loňského roku, kdy měl startovat na turnaji OKTAGON 20, avšak ze zápasu musel kvůli pozitivnímu výsledku na COVID 19 odstoupit. Příprava na ruského bombardéra Mikhail Mokhnatkina skončila ve chvíli, kdy se začaly ukazovat první příznaky.


„První dva týdny jsem byl úplně KO doma s horečkou a kašlem. I když pak příznaky odezněly, nějaký čas mi vycházely stále pozitivní výsledky. Až po čtvrtém testu jsem obdržel negativní výsledek. Teď se snažím pomalu nabíhat zpět do tréninku."

A kdy můžeme očekávat jeho návrat do klece? Na to existuje jednoduchá odpověď. "To záleží hlavně na tom, jak bude moje tělo reagovat na zvyšující se zátěž. Po úspěšném testu v SFG s Attilkom a zjištění, že je všechno tak, jak má být, může začít příprava na zápas."


Další články