Sleduj nás

Vémola by se chtěl utkat s Yoelem Romerem. Dokázal by ho OKTAGON zaplatit?

Vémola by se chtěl utkat s Yoelem Romerem. Dokázal by ho OKTAGON zaplatit?

Terminátora čeká už příští sobotu obhajoba proti mladému Slovákovi Ďatelinkovi, který se veze na vlně čtyř výher v řadě. Karlos Vémola je pochopitelně jasným favoritem a zápas bere spíše jako formalitu. Zápas s Milanem ho nijak zvlášť netankuje, a tak nedávno prozradil, s kým by se chtěl utkat, kdyby si mohl vybrat.

Šampion Vémola má na půdě OKTAGONu jedinou prohru, a to v zápase století proti Atillovi Véghovi. A i když ho 27. března čeká zápas s Ďatelinkou, už teď má v hlavě jméno, se kterým by chtěl poměřit síly. Je to Yoel Romero, legenda UFC.

„Člověk musí mít velké cíle a sny. Jedním z nich je zápas se skutečně velkým jménem. Napadá mě například Yoel Romero. Kdybychom takovou osobnost přilákali do Prahy, tak by to byla paráda,” prozradil Vémola.


Třiačtyřicetiletého Romera nedávno propustili z UFC. Často prohrával, a tak byl vzhledem ke svým výsledkům pro nejprestižnější ligu světa předražený. Kubánský zápasník totiž prohrál čtyři z posledních pěti zápasů. Myslíte, že by OKTAGON dokázal přitáhnout Romera do Prahy, nebo na to nemá peníze?


Další články