Sleduj nás

Válka postojářů OKTAGON UDG je tu! Byly ohlášeny první dvě bitvy

Válka postojářů OKTAGON UDG je tu! Byly ohlášeny první dvě bitvy

Chlapi z OKTAGONu makají dnem i nocí, aby nadrženým fanouškům doručili tu nejlepší možnou zábavu.

Nedávno překvapili veřejnost, když ohlásili spuštění nové postojářské pyramidy Last Man Standing, která bude čistě o soubojích v postoji. Vítěz osmičkové pyramidy si odnese titul nejlepšího postojáře a ještě k tomu mu organizátoři přibalí na cestu 10 000 eur. Na koho se můžeme těšit?

V prvním fightu si to spolu rozdají Kozubovský a Fapšo. Kozubovský je evropský šampion, který loni předvedl urputnou bitvu s Leem Brichtou. Fapšo je slovenský šampion WKN, jenž na finálovém turnaji loňského projektu Underground poslal k zemi Jakuba Bahníka.


Matěj Kozubovský se představí v projektu Oktagon MMA

V druhém zápase poměří síly Moravčík a Daniš, dvě postojářské superhvězdy ze Slovenska!  Dohromady mají v nohách téměř 200 zápasů a osm světových titulů. Oba se v minulosti stali světovými šampiony WMC, dlouho soupeřili na dálku, teď si to konečně rozdají naživo.


I když zatím nebyla odhalena kompletní sestavička, která se o titul porve, máme informace, že v akci určitě uvidíme i Vencu Siváka. Ten si brousí zuby na titul i odměnu ve výši 10 000 eur. Nechme se překvapit, jaké další duely si pro nás vedení OKTAGONu připraví.


Další články