Sleduj nás

Turnaj OKTAGON 21 bude opět posouvat hranice

Turnaj OKTAGON 21 bude opět posouvat hranice

Vášně po fantastickém OKTAGONu 20 zatím ještě nevychladly, ale všichni tuzemští fanoušci MMA již upírají svůj zrak k 30.1. 2021. Právě na tento den je naplánován další turnaj a vzhledem k ohlášeným zápasům jsou očekávání obrovská.

Galavečer nám přinese nového krále lehké váhy, protože současný šampion Mateusz Legierski nebude schopný v požadovaném termínu nastoupit k obhajobě. O uvolněný pás se tak poperou Ronald Paradeiser a Ivan Buchinger.

Rony byl po výhrách nad Brichtou a Ryšavým jasným vyzyvatelem a o nároku slovenské legendy se není třeba vůbec bavit. Bývalý šampion Cage Warriors a M1 by v OKTAGONu rád ovládl dvě váhové kategorie a toto má být první krok k dosažení neskromného cíle.


Další zápasovou bombou, která byla ohlášena, je souboj mezi Petrem Knížetem a Leandro Silvou. Brazilec Buscape, pro někoho v poslední době Apollo, se vehementně dožadoval titulového zápasu s Karlosem Vémolou. Nakonec však změří síly s ikonickou postavou českého MMA Monstrem, který si tímto odškrtne premiéru v OKTAGONu.

OKTAGON 21 chystá skvělou fight card


Už jen díky těmto dvěma zápasům by turnaj stál za sledování, ovšem prozrazena byla i další lahůdka. Vítěz první řady OKTAGON Výzvy Gábor Borároš se sice nachází ve výsledkovém útlumu, ale popularity má stále na rozdávání. Kousek z jeho koláče slávy by si ale rád ukousl slávistický chuligán Matúš Juráček. Bývalý boxer se úspěšně vrátil po vleklém zranění a výhra nad slovenským miláčkem by mu hodně pomohla.

Do akce by se měl také vrátit bojovník Glory Matěj Peňáz nebo dvě největší dívčí naděje Bledá a Szabová. Na tiskovce po posledním turnaji se zápasu dožadoval i Karlos Vémola, tak uvidíme, jestli bude pro novopečeného šampiona na kartě místo a zda se podaří sehnat adekvátní soupeř.


Další články