Sleduj nás

Spíte spolu? Mikulášek na tiskovce OKTAGONu 19 zjišťoval, jak to má Pudilová se svým trenérem

Spíte spolu? Mikulášek na tiskovce OKTAGONu 19 zjišťoval, jak to má Pudilová se svým trenérem

Lucie Pudilová neměla na premiéře galavečeru OKTAGON 19 úplně čistou hlavu. Pár minut před zápasem zkolaboval její trenér Ladislav Erdélyi a byl převezen do nemocnice. Pudilová však zápas s nebezpečnou Švédkou Cornelii Holmovou i po nevydařeném prvním kole zvládla a vyhrála na body.

Aby toho nebylo málo, na pozápasové konferenci se ji pak Václav Mikulášek zeptal, jestli se svým trenérem spí.

Zapněte si video v čase 21:33 a udělejte si obrázek sami. Novinářka Lucce položí otázku a ještě než na ni stihne odpovědět, vloží se do toho Mikulášek a zeptá se jí - SPÍTE SPOLU?


Mikulášek chtěl být v první řadě asi vtipný, pravděpodobně Lucce nechtěl ublížit, a proto se hned vzápětí omluvil. Avšak v komentářích na Youtube tato hláška vyvolala bouřlivou diskuzi. Některým divákům to přišlo vtipné, dalším ubohé a některým to bylo úplně šumák.


Ať už na to máte názor jakýkoliv, pozápasovou konferenci to jistě oživilo. Koneckonců, důležité je, že Lucka zvítězila a její kariéra snad nabere znovu na obrátkách.

Lucie Pudilová vyhrála na Oktagon 19

„Jsem ráda, že jsem konečně vyhrála, jela jsem to na jistotu. Začátek se mi vůbec nevydařil, vůbec jsem nevěděla, jak to dopadne. Byla jsem trochu rozhozená kvůli tomu, co se stalo. Pak jsem to vypustila, kluci z Ofy mě podporovali. Jsem šťastná, děkuju všem, kteří mě podporovali," řekla Pudilová na pozápasové tiskové konferenci, která proběhla až po půlnoci.


„Když jsem šla do zápasu, cítila jsem, že je vše špatně, ještě nejsem v pohodě, nesáhla jsem si na vítězství, prala jsem se sama se sebou, ale pak jsem se chytla a držela tempo. Láďa (Erdélyi) je na tom už dobře, před zápasem zkolaboval, bylo to pro něj velký vypětí. A Monster nestihl zápas. To je všechno," řekla k situaci před duelem šestadvacetiletá bojovnice.


Další články