Sleduj nás

Seřeže Lucie Pudilová Švédku a zvítězí v hlavním předzápasu OKTAGON 19?

Seřeže Lucie Pudilová Švédku a zvítězí v hlavním předzápasu OKTAGON 19?

V hlavním předzápase galavačera OKTAGON 19 se dnes představí Lucie Pudilová, která by ráda po neúspěšném období restartovala svoji kariéru. Lehké to mít ale rozhodně nebude. V cestě ji bude stát nebezpečná Švédka Cornelia Holmová, která loni na půdě OKTAGONu porazila na body Veroniku Rodovou. Jak tohle dopadne?

Lucie neprožívá nejlepší období, po čtyřech prohrách a vyhazovu z UFC prohrála i v projektu Undeground s Terezou Bledou.

Za to Cornelia Holmová po vítězství nad Veronikou Rodovou ještě tentýž rok ukončila Aimilii Kapriovou na TKO. Poslední zápas absolvovala letos v ledno v Abú Zabí, kde podlehla Corinne Laframboiseové na split decision.


„Mám před sebou těžkou soupeřku, která bude chtít útočit na mé slabé stránky. Budu muset dávat pozor na její zem a aby mě nebodovala na pletivu, ona zase musí dávat pozor na můj box. Chci jít dál kvůli svým fanouškům a rodině, nechci nikoho zklamat.“ prozradila Pudilová v pořadu OKTAGON 19 NA DOHLED.

I když je Lucka pravděpodobně stále nejlepší a nejzkušenější bojovnicí na československé scéně, dnes to mít lehké nebude. Hlavní předzápas večera slibuje parádní bitvu, ve které půjde o hodně. Buď se podaří Lucii Pudilové ukončit smolné období a nastartovat kariéru, nebo bude mít Cornelia Holmová další cenný skalp.


Ani sázkaři v tom nemají jasno. Kurz na Švédku klesl z původních 3.56 na 2.55, zatímco na Lucku vzrostl z 1.25 na 1.45, a tak budeme pravděpodobně sledovat celkem vyrovnanou bitvu.

Bude stačit Lucčin postoj a slušná fyzička na výbornou zem Švédky? To se dozvíme už dnes kolem 21 hodiny. Těšíte se?


Další články