Sleduj nás

Pudilová: Nad Waliczek jsem jasně vyhrála, teď chci v Oktagonu titul

Pudilová: Nad Waliczek jsem jasně vyhrála, teď chci v Oktagonu titul

Původně sice toužila po zahraničním angažmá, ale nakonec se i díky koronavirové krizi usadila v domácím Oktagonu. A zde se jí tak zalíbilo, že dokonce už vyhlíží titul.

Lucie Pudilová má za sebou po odchodu z UFC dva ostré duely na tuzemské scéně a oba je shodně vyhrála na body. Naposledy se její „obětí“ stala polská válečnice Marta Waliczek, která rozhodně nechtěla dát svou kůži nadarmo. Přesto jí však nakonec karty osudu nebyly nakloněny.

„Věděla jsem na sto procent, že jsem vyhrála. Celou dobu jsem tlačila, dávala jsem čisté údery do hlavy. Ona sice kopala, ale většinou do krytu, případně do těla, do nohou, to není tak bodovaný. V posledním kole jsem si pozici upevnila, když jsem ji asi tři minuty držela na pletivu,“ odůvodňovala Pudilová své přesvědčení, proč zrovna jí v tomto vypjatém a vyrovnaném boji měla být zvednuta ruka.


„Nevím, jestli to lidi vědí, to jsou body pro mě. Ona měla možnost se z toho dostat, ale neměla obranu a nedokázala přetlačit moji obrovskou sílu a energii, kterou jsem do toho dala. Byla dvakrát na zemi, celý zápas jsem si uvědomovala, co dělám. Neudělala bych v zápase nic jinak. Děkuju fanouškům, kteří dokázali ohodnotit výkon dvou bojovnic,“ vzkazovala prostřednictvím serveru sport.cz nejen svým příznivcům.

Lucie Pudilová si je jistá, že na Oktagonu 21 vyhrála


Společně s tímto úspěchem nyní Lucka začíná očkem házet po té nejvyšší metě. „Teď jsem vyhrála a jedeme dál za svým snem, cílem. A mým snem je titul v Oktagonu v 61 kg,“ dodala pro sport.cz Pudilová s tím, že ještě nemá vyhlédnutou další soupeřku. Přijme zápas s kýmkoliv, koho před ní organizace postaví.


Další články