Sleduj nás

Přemožitel Roberta Bryczeka se v Oktagonu ještě ukáže, je přesvědčený Novotný

Přemožitel Roberta Bryczeka se v Oktagonu ještě ukáže, je přesvědčený Novotný

Čtyřiatřicetiletý brazilský expres Leandro Silva, který na Oktagonu 15 nečekaně z role outsidera přejel polského favorita Roberta Bryczeka, vyslovil před několika dny přání, že by rád v nejlepší československé MMA organizaci pokračoval. Jak se zdá, jeho tužby byly vyslyšeny.

„Je fajn, že tady chce bojovat, stejně jako další zápasníci světové úrovně. Jsem přesvědčen, že se tady ještě ukáže, budu se o tom bavit s jeho managementem,“ reagoval prostřednictvím webu iSport.cz promotér Ondřej Novotný, jehož těší, že se Oktagon stává lákadlem i zahraničních bojovníků. A nejen tak ledajakých. „Určitě uvidíme i další zahraniční borce, jako jsou Feucht, Brito, Kimball a někteří noví. Vše má ale svůj čas, a to i náš mezinárodní růst,“ doplňoval.


Leandro „Buscape“ Silva (24-8-1) za svou kariéru vystřídal několik organizací. Mezi jeho nejvýznamější zastávku se však počítá UFC, kde odmlátil sedm zápasů. Tři z nich vyhrál, tři prohrál, jeden se později označil za no contest, tedy byl anulován. Zajímavé je, že tento čtyřiatřicetiletý borec, který svým výkonem doslova nadchnul přeplněnou O2 arenu, ještě nikdy neprohrál jinou formou než na body. Teď cítí obrovskou chuť pokračovat v tom, co v první třetině listopadu načal.

„Na sto procent bych se v Oktagonu rád představil znovu. Myslím, že mám schopnosti na to, abych evropským fanouškům ukázal dobré zápasy, u kterých se budou bavit,“ prozradil pro iSport.cz Silva, který by se nebál ani myšlenky boje o titul. Šampionem je však David Kozma (26-11-0) a ten už má domluveného soupeře, tím je Máté Kertesz (8-3-0). Co ovšem nevyšlo nyní, to může vyjít příště.


Foto: OTKAGON MMA


Další články