Sleduj nás

Po operaci chci trénovat hned druhý den a v létě získat titul zpět, má jasno Karlos Vémola

Po operaci chci trénovat hned druhý den a v létě získat titul zpět, má jasno Karlos Vémola
Terminátor po poslední výhře nad Milanem Ďatelinkou všem dokázal, že je mu československý rybníček malý. Dokonce i vedení organizace OKTAGON uznalo, že mu musí vozit kvalitnější soupeře.

Kromě Rusa Ragozina o Vémolu projevil zájem i Patrik Kincl. A mezitím, co se kluci přetahují o to, koho z nich Terminátor dřív přejede, si Vémola odskočí na operaci ramene.

Karlose čeká na konci dubna plánovaná operace pravého ramene, a jak už jsme u něj zvyklí, bude chtít hned naskočit do dalšího zápasu. Žádnou extra dlouhou pauzu u něj tak čekat nemůžeme.


"Konečně se mi v Olomouci podařilo dostat volnou postel a 24. dubna se dostanu na operaci pravého ramene. Po operaci jsem zvyklý trénovat co nejdříve, ideálně hned druhý den. Budu se snažit rehabilitovat a trénovat. Chtěl bych naskočit do dalšího zápasu na Štvanici. Koho mi dají, je mi úplně jedno, ale určitě chci, aby to byl titulový zápas... Chci totiž dostat zpátky to, co mi sebrali," prozradil Vémola.

Karlos Vémola chce v létě získat titul zpět


I když o Karlose usiluje ruský bojovník Ragozin, nevypadá to, že by k zápasu v nejbližší době došlo. A to hlavně kvůli financím. OKTAGON prý nedá Rusovi to, na co je zvyklý, a Rusové zas nezaplatí tolik Vémolovi. No uvidíme, kdo bude Karlosovo dalším soupeřem. Ve hře je ještě Patrik Kincl, o kterého ale Terminátor už delší dobu nejeví zájem...


Další články