Sleduj nás

Pirát se porve s Lohorém! Co si myslí o svém soupeři?

Pirát se porve s Lohorém! Co si myslí o svém soupeři?

Hlavním předzápasem turnaje OKTAGON 22 bude zápas mezi Slovákem Samuelem Krištofičem a Francouzem Lohorém. Alex má na svém kontě dvě prohry v řadě, ale Samuel ho rozhodně nepodceňuje. Jak smýšlí o nadcházející bitvě?

„Všichni ho teď podceňují, protože má dvě prohry v řadě, ale zápas s Karlosem bral dva týdny před startem a s Apollem dokonce jen osm dní před. Navíc šel jinou váhovku a neměl přípravu. Teď poprvé půjde ve své váze a bude mít normální přípravu. Podle mě bude nepříjemný, protože je kvalitní bojovník, ale já jsem hrozně vytrvalý a tvrdý, takže mu nic nedaruji. Žádnou výraznější slabinu u něj nevnímám. Já vím, že budu tlačit a budu tvrdší. To mu nebude chutnat…,” okomentoval nadcházející zápas Pirát.

A má pravdu. Lohoré sice prohrál proti Vémolovi i Apollovi, ale oba jsou těžší. S Pirátem půjde Francouz ve váze do 77 kilogramů, takže by se měl předvést v té nejlepší formě.


Krištofič sice chtěl zápas ve střední váze, ale v té teď neměla organizace žádného soupeře, takže ho čeká náročné shazování.


Další články