Sleduj nás

Pešta: Karlos přede mnou utekl do střední váhy, proto tímto vyzývám Attilu Végha!

Pešta: Karlos přede mnou utekl do střední váhy, proto tímto vyzývám Attilu Végha!

Viktor Pešta by nerad otálel a co nejrychleji by se opět chtěl utkat s těmi největšími soupeři… A třeba i o titul polotěžké váhy Oktagonu.

Na právě proběhnuvším turnaji Oktagon 20 dokázal Pešta opět prodat své zkušenosti coby jako veterána z UFC a svého brazilského soupeře Ildemara Alcantaru pod náporem tvrdých úderů zdolal ještě v prvním kole.

Po tomto dominantním výkonu si příbramský rodák neváhal ukázat na další kořist, která se momentálně nachází na Slovensku a po které lační i Karlos Vémola, s nímž se jen marně snaží už měsíce domluvit souboj. Tímto lišáckým kouskem bude Viktor doufat, že ukořistí pás polotěžké váhy Oktagonu a ujme si Terminátorovu pozornost jen pro sebe.


„Attilu respektuji jako sportovce i člověka. Touto cestou bych ho rád vyzval na zápas. Karlos Vémola přede mnou utekl do střední váhy, Attila je tedy soupeř pro mě,“ oznámil Pešta ve vítězném proslovu.

Viktor Pešta září v organizaci Oktagon MMA


A co na to Karlos? Momentálně se ještě pořádně neví, na co se připravit. Je šance, že se s ním uvidíme už za měsíc v devadesát trojce, anebo si počkáme na jaro a bude obhajovat svůj právě získaný titul střední váhy proti Ďatelinkovi či Pirátovi.

Jak ovšem sám Karlos řekl, Pešta jeho pozornost získá až tehdy, pokud přemůže nějaké velké jméno. Attila jím nepochybně je, bude ale mít o tento typ souboje zájem?


Další články