Sleduj nás

OKTAGON Underground odtajnil i nejtěžší váhovou kategorii

OKTAGON Underground odtajnil i nejtěžší váhovou kategorii

Nedočkavé čekání fanoušků se blíží ke konci. Tento víkend nás čeká parádní karta UFC 249 a už 16. května odstartuje i zábava na tuzemské scéně v podobě turnajů OKTAGON Underground.

Poslední váhová kategorie, u které jsme neznali kompletní složení, byla do 100 kilogramů. Oproti váhám do osmdesáti a devadesáti kilo se skládá pouze z 8 borců, čtyři na české straně a stejný počet na té slovenské. U východních sousedů jistě zaujme jméno Pavola Langera, který si nedávno poradil s reprezentantem Reinders týmu Lukášem Dvořákem. Dalším, na koho bude potřeba dávat pozor, je Gabriel Török. Ten sice ukončil MMA kariéru, ale formát turnaje jej natolik zaujal, že budeme svědky velkého návratu.


Česká strana pavouka nabídne naprosto neuvěřitelnou sestavu. Zástupce OKTAGONU Jan Gottvald bude mít možnost otestovat svůj postoj proti svému kamarádovi Tomáši Hronovi. Tato stále zápasící legenda Muaythai a K1 má na svém kontě takové skalpy jako je Alexey Ignashov nebo Mighty Mo.

Další do party bude Daniel Škvor, kterému by váha do 100 kilogramů mohla přesně sedět a jeho styl, kdy se snaží soupeři ustřelit hlavu až do stratosféry, určitě potěší diváky. Poslední bijec na české straně je talentovaný thaiboxer Malvin Mané.


První díl tedy uvidíme už 16. května od 20:00. Možnost sledovat zajímavou podívanou bude stát přibližně 10 euro za jeden PPV přenos. OKTAGON také zmínil možnost zakoupení všech přenosů za zvýhodněnou cenu.

Pokud si chcete na turnaj Oktagon Underground vsadit a sledovat galavečery online, máte možnost. Více informací naleznete zde.


Další články