Sleduj nás

OKTAGON 21: Kompletní informace, fight card, online výsledky a živý přenos

OKTAGON 21: Kompletní informace, fight card, online výsledky a živý přenos
Rok 2020 je za námi, a tak je nejvyšší čas vyhlížet první turnaj nového desetiletí. Vypadá to, že OKTAGON 21, který se uskuteční 30. ledna v Brně, bude stát opět za to.

Poprvé se v organizaci OKTAGON představí Ivan Buchinger, který by rád v rámci své premiéry získal svůj třetí světový titul. V cestě mu bude stát Ronald Paradaiser, jednička žebříčku lehké váhy. Kromě této titulové bitvy se na turnaji představí další velká jména československé MMA scény, a tak bude o zábavu určitě postaráno!

NÁVOD: Jak sledovat OKTAGON 21?


1) Registrujte se přes odkaz níže:
 ---> Sledovat z ČESKÉ REPUBLIKY

 ---> Sledovat  ze SLOVENSKA

2) Ověřte jednoduše svůj nový účet přes internet

3) Proveďte vklad alespoň 30,- Kč (následně obdržíte 150,- Kč zdarma jako bonus)


Pro sledování zápasů stačí přejít do sekce LIVE a vždy kliknout na duel, který chcete sledovat. Můžete si také vsadit na své favority a zpestřit si tak celý galavečer.

Oktagon 21 přinese skvělou fight card

OKTAGON 21: Fight card a online výsledky



  • Ronald Paradeiser vs. Ivan Buchinger

  • Leandro Silva vs. Alex Lohoré

  • Lucie Pudilová vs. Marta Waliczek

  • Karol Ryšavý vs. Miroslav Štrbák

  • Gábor Boráros vs. Matúš Juráček

  • Lucia Szabová vs. Rizlen Zouak

  • Filip Macek vs. Konstadin Vasilev Enev

  • Máté Kertesz vs. Christian Jungwirth

  • Matěj Peňáz vs. Romain Debienne

  • Tereza Bledá vs. Judyta Rymarzak

  • Branislav Zuzák vs. Michal Glos

  • Michal Konrád vs. Igor Lukačovič


Ivan Buchinger vs. Ronald Paradeiser
Mateusz Legierski, aktuální držitel titulu, bude moct zápasit až v červnu, a tak se vedení rozhodlo mezitím korunovat nového šampiona lehké váhy. Hlavním zápasem turnaje OKTAGON 21 proto bude bitva zkušeného veterána Buchingera a Paradeisera.


Ivan Buchinger se představí na OKTAGON 21

Lucie Pudilová vs. Marta Waliczek
Lucie Pudilová má za sebou horší období, které snad prolomila poslední výhrou nad Holm. Na konci ledna ji čeká další velká výzva. V kleci se utká s Polkou Waliczek, která má na svém kontě šest zápasů, z toho čtyři výhry a dvě prohry. Polské bojovnice není radno podceňovat, a proto se nechceme překvapit, jak si s ní první Češka v UFC poradí.

Lucie Pudilová se představí na lednovém turnaji OKTAGON 21


Petr Kníže vs. Leandro Silva (Apollo) - ZRUŠENO
Určitě vám neuniklo, že Brazilec Leandro Silva, dříve známý jako Buscape, nyní jako Apollo, se už dlouho hlásí o nějaký zápas pod hlavičkou OKTAGONu. Chtěl zápasit s Karlosem Vémolou i Davidem Kozmou. Nakonec dostane šanci poměřit síly s jednou z nejvýraznějších postav české MMA scény, veteránem Petrem Knížetem aka Monsterem, který by si rád do své sbírky ještě přidal další titul. Právě díky výhře nad nebezpečným Brazilcem by se titulové šanci značně přiblížil.

Petr Monster Kníže se představí na OKTAGONu 21

Matúš Juráček vs. Gábor Boráros
Juráček se po premiéře v rámci organizaci OKTAGON MMA přihlásil o šampiona první řady reality show OKTAGON Výzva, kterého nakonec i dostane. Boráros nutně potřebuje získat vítězství a přerušit nepřesvědčivou šnůru, aby opět nastartoval svou kariéru.

Gábor Boráros se vrací na OKTAGON 21 do klece


Michal Konrád vs. Marek Kvasnica - ZRUŠENO
Téměř po roce se na OKTAGONu 21 představí Michal Konrád, který má tři prohry v řadě. Naposledy proti němu nastoupil Jakub Tichota, kterého ale nedokázal v dobře rozjetém duelu ukončit a zápas nakonec prohrál. Proti němu nastoupí Marek Kvasnica, ten má nyní dvě výhry před limitem. Konrád je každopádně favoritem a uvidíme, jak si s touto rolí poradí.

Michal Konrád se vrací do oktagonu a po třech porážkách potřebuje zvítězit

Karol Ryšavý vs. Miroslav Štrbák
Souboj konkurenčních gymů na Slovensku, to přinese bitva Karol Ryšavý vs. Miroslav Štrbák. Zápasník z OFA gymu má na svém kontě sedm ukončení před limitem, naposledy však prohrál s Paradeiserem. Štrbák má skvěle rozjetou kariéru a nyní měl rok pauzu. Před limitem ukončil hned svých šestnáct soupeřů a dostal i šanci na titul. Tam však nestačil na Legierského. Bitva gymů SFG vs. OFA bude mít speciální náboj.

Karol Ryšavý vs. Miroslav Štrbák na Oktagonu 21

Kde sledovat živě/live OKTAGON 21?


Turnaj OKTAGON 21 můžete sledovat živě prostřednictvím takzvaného pay-per-view, který nabízí samotná organizace. To znamená, že si zakoupíte přenos, který obvykle stojí kolem 250,- Kč. Nově také vysílá OKTAGON sázková kancelář, ke které se stačí registrovat a dobít na své konto alespoň 30,- Kč. Následně můžete sledovat celý galavečer online. Sledujte živě i další turnaje a sportovní zápasy zde.
 ---> Sledovat z ČESKÉ REPUBLIKY

 ---> Sledovat  ze SLOVENSKA


Další zajímavé články o organizaci OKTAGON MMA:



Oktagon 21 přináší skvělou fightcard


Další články